top of page

Hurtig produktion & levering

Dansk design & råvarer

Håndværk med historie

Plankeborde

Hos Tablemanners får du unikke kvalitets plankeborde fra Fyn nær Odense, og vi tilbyder fuld sporbarhed på alle vores plankeborde og kan derfor fortælle dig præcist, hvor træet har stået. Der er mulighed for at bestille dit helt eget unikke plankebord, hvor det kun er din fantasi der sætter grænser. Vi kan i princippet lave alle typer plankeborde. Tablemanners kan producere plankeborde op til 5,8 meter i længden og i alle bredder. De fleste af vores borde er af eg, men vi imødekommer også ønsker af andre træsorter. Derudover laver vi adskillige typer bordben i forskellige materialer.

 

I samarbejde med Tommerup Keramiske Værksted har vi gjort det muligt at bestille plankeborde, hvor der er indbygget en keramisk plade lige efter dit ønske. Tommerup Keramiske Værksted har over 30 års historie og mere end 1,200 projekter på bagen for verdenskendte kunstnere, kirker og royale familier.

Vi laver vores plankeborde på bestilling og kan producere det kort tid efter vi sammen har truffet den endelige beslutning om design. Vi har altid et lager af færdige plankeborde, forhør nærmere. Køb dit næste plankebord fra Fyn nær Odense hos Tablemanners beliggende i Tommerup. Vi leverer til hele verden.

Plankebord muligheder

Spisebord - Butikbord - Bar/ståbord - Sofabord - Skrivebord - Kontor/mødebord - Loungebord - Konferencebord

Se gerne vores galleri med endnu flere billeder eller vores side med alle vores produkter.

Ring eller skriv for et uforpligtende tilbud baseret på dit ønske.

Se også færdige plankeborde klar til salg.

PRISER

Prisen varierer efter træsort, størrelse og andet. Vores plankeborde varierer i pris og spænder fra 8.000 kr. og op. Skriv eller ring for pris. Køb af egetræsplanker findes på vores anden side, hvis man ikke ønsker at købe det færdige møbel.

bottom of page