top of page

Hurtig produktion & levering

Dansk design & råvarer

Håndværk med historie

Egetræsplanker

Tablemanners egetræsplanker

Vi har et stort lager af planker på Fyn til salg i forskellige træsorter klar til gør det selv folket. Hver planke er unik og har sit eget spil i træårer og knaster, og sammen med dig udvælger vi de perfekte planker efter ønske. Har du specielle ønsker til planker, søger vi gerne efter det perfekte match og sender billeder til dig. Alternativt kan du møde op i vores showroom ved Tommerup på Fyn og se dem med egne øjne. Se gerne vores galleri eller vores side med plankeborde.

 

Find priseksempler på vores egeplanker i bunden af denne side.

 

Vi kan levere meget brede planker i helt unikke størrelser.

Planker til salg

Vi skiller os ud fra andre, som sælger egetræsplanker, da vi ikke køber færdige planker fra andre leverandører og ikke importerer fra udlandet. Hos Tablemanners er vi ude lokalt på Fyn og udvælger kun de bedste træer. Vi har fuld sporbarhed på alle vores planker og kan derfor fortælle dig præcist, hvor dit stykke træ kommer fra, og hvor det har stået. Vi har i en årrække haft et tæt samarbejde med lokale skovejere, som kender vores strenge krav til egetræ. Alle vores egetræsplanker kommer fra lokalområdet. I og med at Tablemanners er en udløber af Nårup Savværk har vi opnået en vis anderkendelse af mange i branchen, der kender vores historie og etik. Vores design er blevet kendt internationalt fra vores deltagelse i konkurrencer og messer i hele verden gennem mange år.

 

 Alle vores egetræsplanker er tørret ned til en kernefugt på 11-15 procent, som sikrer træet en høj kvalitet til møbelproduktion. Det er vigtigt for os, at vores træ bliver tørret naturligt over 2-3 år for at opnå den højeste kvalitet. Herefter bliver egetræsplankerne ført til vores tørrestue, hvor de bliver færdig tørret og klargjort til brug. Hos Tablemanners henter vi kun bæredygtigt træ fra lokalområdet, der sikrer høj kvalitet og bæredygtighed, hvorfor du kan købe vores træ med god samvittighed. 

Plankebord gør det selv

Vi sælger planker til gør-det-selv plankeborde og andre formål. Vi har et meget stort lager af egetræsplanker, og der er derfor mulighed for mange varianter og størrelser til at designe dit drømme møbel i præcis den størrelse, der passer dig og din bolig. Planker til gør det selv er blevet meget populært hos den kreative person, der har sit håndværk i orden. Vi sælger vores planker til alle formål og vil forsøge at imødekomme dit ønske for udseende og egenskaber. 

Tablemanners egetræsplanker
Planker til salg
Plankebord gør det selv
Priser på egeplanker

Priser på egeplanker

Estimeret priser baseret på længde og bredde af egetræsplanker ses herunder inklusiv moms. 

 

Prisen på douglas, ahorn, ask og andre sorter varierer i pris. Henvend dig direkte til os for priser for disse.

 

Alt træ er lokalt fra Højfyn.

Uforarbejdet træ, tørret ned til en fugt på 11-15%:

Forarbejdet træ, høvlet og pudset, tørret ned til en fugt på 11-15%:

Kom og se vores egetræsplanker

Vi anbefaler, at man kommer og ser vores egeplanker med egne øjne, for at se de små detaljer, som enhver egetræsplanke byder på. Spillet i hver planke er unikt, og knaster og træårer skaber nogle helt specielle udtryk. Vi fremsender gerne billeder af vores egeplanker såfremt dette ønskes og leverer i hele verden. Kontakt os på enten e-mail eller telefon for at få mere information eller for at købe vores egetræsplanker.

Færdige planker som er afrettet, høvlet, pudset, tørret ned til en fugt på 11-15%, kantskåret mod midten, udvendige kanter pudset og eventuelle knaster og revner udfyldt. Plankerne står pudset op og klar til brug:

Kom og se vores egetræsplanker
bottom of page