top of page

Hurtig produktion & levering

Dansk design & råvarer

Håndværk med historie

bestilling

Gennem vores hjemmeside har du mulighed for at sende en uforpligtende forespørgsel på vores produkter. Udfyld blot formularen herunder med ønsker til dit produkt, så vender vi tilbage samme dag eller senest et par dage efter. Vi vil undervejs i produktionen være i tæt dialog for at vi sammen får det perfekte produkt lavet til dig. Står du med et særligt ønske om et specielt produkt til hjemmet, din butik eller kontor, som skal specialdesignes, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi vil i samarbejde med dig skabe noget unikt, der matcher dine ønsker. 

 

Vores produkter kan også ses i vores showroom med egne øjne, og nye produkter vil løbende blive lagt op på hjemmesiden, så du hele tiden kan holde dig opdateret med hvilke produkter vi fremstiller.

Du kan ringe direkte på 40163714 ved bestilling eller forespørgsel på pris.

Du kan også skrive og i din besked nævne ønsker om produkt, materiale, størrelse, levering mm. Hvis du har billeder, som du gerne vil fremvise for at gøre dit ønske mere tydeligt, så send gerne dette på vores email: info@tablemanners.dk. Alternativt kan du skrive til os på Facebook. 

Tak for din email. Vi svarer dig hurtigst muligt.

bottom of page