top of page

Hurtig produktion & levering

Dansk design & råvarer

Håndværk med historie

Salg af tørt brænde på fyn, Tommerup

Tablemanners brænde3_edited.jpg
Tablemanners brænde2.jpg

Hos Tablemanners, sælger vi tørt brænde på Fyn, som er klar til denne sæson. Vi har et lager af tørt brænde i god kvalitet og høj brændeværdi. Vi sælger kløvet brænde her på Fyn, hvor vi desuden tilbyder levering. Man kan også afhente vores salg af brænde i Tommerup, hvor vi holder til. Adresse: Skovstrupvej 57, 5690 Tommerup.

Priser:

  • Ren bøg: kr 950 pr. kasserummeter/m3

  • Blandet ask, bøg, ahorn og eg: kr. 875 pr. kasserummeter/m3

Det brænde som vi har til salg fås i to længder: 25 cm og 30 cm. Har du en preference til længden, så angiv venligst denne i din bestilling. Prisen er den samme.

Levering:

Vi tilbyder hurtig levering af vores brænde inden for 20 km fra Tommerup. Prisen for levering er kr. 300 ved køb af 1-3 kasserummeter og kr 600 ved køb af 3-6 kasserummeter. Vi leverer vores brænde tippet af på din ønsket adresse.

Hvis du ønsker større mængder eller levering med afstand, så henvend dig venligst til os for en pris.

Alle priser er inkl. moms.

Afhentning:

Vi tilbyder også, at du kan afhente tørt brænde her i Tommerup på adressen: Skovstrupvej 57, 5690 Tommerup. Så slipper du for at betale for levering. Det er bedst at ringe for tid til afhentning.

Bestilling:

Du skal være velkommen til at ringe eller skrive SMS til Bjarne på tlf. nr. +45 40 16 37 14 eller mail info@tablemanners.dk.

Hos Tablemanners producerer vi håndlavet og personlige træmøbler på bestilling, herunder plankeborde i høj kvalitet. Skulle du være interesseret i dette foregår det på samme adresse, og du kan læse mere om vores andre produkter her.

Tablemanners NS logo
bottom of page